Hoe werkt een minilening

Hoe werkt een Minilening?

Algemeen
Een Minilening is een eenvoudige manier om in een korte tijd zonder BKR toetsing tot 750 euro te lenen. Vervolgens wordt het door u aangegeven bedrag op uw bankrekening gestort. Via verschillende kredietverstrekkers is het een simpel om een aanvraag in te dienen, het is immers zonder BKR toetsing. De aanvraag kunt u online invullen en u krijgt vrijwel direct antwoord per e-mail. Na goedkeurig wordt het door u aangegeven bedrag 10 minuten later overgeboekt op uw rekening. Het voordeel is dat eventuele lopende leningen en eventuele  BKR coderingen geen bezwaar zijn voor de aanvraag. U heeft slechts een kopie van uw salarisstrookje nodig een kopie van uw legitimatiebewijs.

Voorwaarden
Geen BKR toetsing;
Geen bezwaar voor lopende leningen;
U bent  tussen de 21 en 70 jaar oud;
U heeft minimaal een netto inkomen van 1200 euro per maand;
U heeft geen WW of WWB uitkering;

Procedure
Bedenk dat een Minilening niet goedkoper is dan een lening bij een willekeurige bank in Nederland. De procedure is zo dat u binnen 21 dagen de Minilening weer hoort terug te betalen. Het wordt dan ook aangeraden om goed te lezen wat er in de voorwaarden staat voordat u de Minilening afsluit. Daarnaast moet u rekening houden met een verwerkingstijd voor de eerste uitbetaling wat circa 2 uren kan duren.

Wilt u direct een minilening afsluiten?  Dit is mogelijk via Cashbob.nl. U hier maximaal 750 euro lenen zonder bkr toetsing.