Administratief Medewerker

Wat verdient een Administratief Medewerker?

Algemeen
Een Administratief medeweker werkt op de afdeling administratie, meestal van een bedrijf of organisatie. Op deze afdeling worden alle belangrijke gegevens verzameld, beheerd en bewaard. In vrijwel alle gevallen wordt hiervoor een computer gebruikt. Binnen dit beroep is sorteren een belangrijke factor, want het kost erg veel tijd als gegevens niet of moeilijk zijn terug te vinden. Er zijn dan een ook een aantal vaardigheden die je moet beheersen wil je dit beroep beoefenen: organiseren en coördineren, sociaal, nauwkeurig, betrouwbaar, communicatief, stress bestendigd en zelfstandigheid.

Wat verdient een Administratief Medewerker?
Volgens loonwijzer.nl, verdient een Administratief Medewerker gemiddeld 1674 euro netto. Deze cijfers zijn gebaseerd op 9336 waarnemingen en 550 personen die werkzaam zijn als Administratief Medewerker. In dit onderzoek gaf 18% van de mensen leiding en 81% niet.

Functie/vacature: Administratief medewerker
Indien u momenteel op zoek bent naar een baan als Administratief Medewerker dan raden wij u aan om gratis uw CV te plaatsen. Met deze nieuwe techniek hoeft u zelf niet meer te zoeken maar vinden werkgevers u. Solliciteer nu naar de vacature financieel medewerker