Wat verdient een vrachtwagenchauffeur?

Wat verdient een Vrachtwagenchauffeur?

Algemeen
Een vrachtwagenchauffeur houdt veel van vrijheid en de techniek die met dit beroep samenhangt. Mensen die dit beroep uitoefenen zeggen soms letterlijk “ Er is geen leuker beroep dan een vrachtwagenchauffeur.” Een vrachtwagenchauffeur ziet namelijk een hoop van de wereld. Omdat een vrachtwagenchauffeur vaak alleen op pad is heeft hij de juiste kennis nodig; onderweg kan er namelijk altijd wat gebeuren en dan moet hij de kennis hiervoor hebben deze op te lossen. De nadelen die door gezinsleden worden ervaren is het gemis wanneer de man/vrouw een lange periode van huis is.

Wat verdient een vrachtwagenchauffeur?Een andere belangrijk aspect is hoeveel geld een vrachtwagenchauffeur verdiend. Volgens Loonwijzer.nl, een site die zich speciaal richt om lonen te bepalen, verdient een vrachtwagenchauffeur gemiddeld netto 1590 euro per maand. Deze feiten zijn gebaseerd op 2456 waarnemingen en 49 personen die werkzaam zijn als vrachtwagenchauffeur. Verder is nog interessant om te weten dat 95% man is en 5% vrouw.

Functie/vacature: Vrachtwagenchauffeur
Indien u momenteel op zoek bent naar een baan als Vrachtwagenchauffeur dan raden wij u aan om gratis uw CV te plaatsen. Met deze nieuwe techniek hoeft u zelf niet meer te zoeken maar vinden werkgevers u.

Gratis uw CV plaatsen? Klik hier!