werken als koerier

Wat verdient een koerier ?

Wat verdient een koerier?

Wat verdient een koerier nou eigenlijk? Volgens loonwijzer.nl verdient een koerier gemiddeld 2186 euro bruto per maand. Het brutoloon van een koerier is gebaseerd op 19885 waarnemingen en 710 koeriers. Verder bleek 65% man te zijn en 35% vrouw. De gemiddelde leeftijd van een koerier blijkt op 38 jaar te liggen. Uit deze gegevens blijkt dat een koerier in Nederland gemiddeld 31 uur per week werkt. 83% van deze personen hadden een CAO  en 16% niet. Ook is het opmerkelijk dat 76% van hen voor een buitenlands bedrijf werkt en 24% in Nederland.

Wat doet een Koerier?

Een koerier is iemand die pakketten en post bezorgd. Over het algemeen gaat dit om kleine pakketten die in afzienbare tijd geleverd moeten worden. Een Koerier haalt persoonlijk pakketjes op en bezorgt deze ook persoonlijk. Naast deze werkzaamheden voert een koerier ook administratieve werkzaamheden ten aanzien van dit werk.

Werken als Koerier!

Werken als koerier, een hoop mensen in Nederland willen dit graag. Wil jij meteen aan de slag ?  Plaats dan gratis je CV online!  Dagelijks zijn er duizenden werkgevers die jouw graag in dienst willen nemen. Heb je nog geen CV?  Dan hoef je je geen zorgen te maken. Deze kun je hier ook gratis maken.

Plaats nu gratis je CV Online!